Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Ekonomika>Verslo ekonomika: vaikų kavinės išlaidų ir sąnaudų apskaičiavimas
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Verslo ekonomika: vaikų kavinės išlaidų ir sąnaudų apskaičiavimas

  
 
 
1234567891011121314151617181920212223242526272829303132
Aprašymas

Įvadas. Trumpa 30 vietų kavinės charakteristika. Ekonominių – finansinių rodiklių suvestinė. Ilgalaikio turto vertės apskaičiavimas. Gamybos apimties ir prekių apyvartos apskaičiavimas. Tiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Netiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Gamybos išlaidų suvestinė. Veiklos išlaidų apskaičiavimas. Pelno/nuostolių ataskaita. Ekonominių - finansinių rodiklių apskaičiavimas. Išvados.

Ištrauka

Mūsų šalyje visuomeninio maitinimo šaka įgauna vis didesnį populiarumą. Kuriasi daugiau naujų maitinimo įmonių: barų, kavinių, restoranų ir. t. t. ir tai parodo, kad visuomeninis maitinimas žmonėms yra labai svarbus. Visuomeninio maitinimo įmonę žmogus pasirenka savo nuožiūra, atsižvelgdamas į savo poreikius ir galimybes. Maitinimo įmonėse organizuojama gamyba daro visuomenei didelį socialinį ir ekonominį poveikį. Jeigu maitinimo įmonė gerai dirba, pilnai patenkina vartotojų poreikius, t.y. gaminama produkcija yra aukštos kokybės, yra platus asortimentas ir prieinamos kainos, geras lankytojų aptarnavimas, ir gauna nemažą pelną, tai liečia ne tik pačios įmonės, bet ir visuomenės ekonomiką. Susidaro palankios sąlygos jai vystytis ir plėtotis. Didėjant įmonės pelnui, atsiranda galimybės įdiegti geresnę ir naujesnę techniką ir technologiją. Tai padeda geriau užtikrinti gaminamų patiekalų kokybę, kuri yra vienas iš svarbiausių veiksnių siekiant pritraukti daugiau klientų ir gauti pelną. Aukšta gaminamos produkcijos kokybė yra kaip garantas, kuris suteikiamas vartotojams. Daugėjant visuomeninio maitinimo įmonių, daugėja ir darbo vietų maitinimo sferoje.
Mano projektuojama vaikų kavinė bus aukštos kokybės. Joje bus galima pasimėgauti įvairiausiais patiekalais. Čia bus galima gerai praleisti laiką, atsipalaiduoti. Kavinėje numatoma 30 sėdimų vietų.
Projektuojama 30 vietų kavinė Jonavoje, kurios uždavinys – sėkmingai plėtoti savo veiklą. Siekdama šio tikslo, pirmiausia kavinė turi patenkinti lankytojų poreikius. Todėl projekto kūrimo ir vykdymo metu bus vykdomos įvairios apklausos. Įvairiausiomis programomis ir renginiais bus stengiamasi didinti vaikų užimtumą skatinant jų kūrybinę bei protinę veiklą. Tokiu būdu bus stengiamasi sumažinti nusikalstamumą. Todėl šis projektas gerins miesto ir šalies socialinį – ekonominį lygį.
Darbo objektas – 30 vietų kavinės projektas.
Darbo tikslas – sukurti naują viešojo maitinimo įmonę, sukurti geras darbo sąlygas darbuotojams bei lankytojams ir gauti gerus darbo rezultatus.
Darbo uždaviniai :
• Išanalizuoti esamą maisto įmonių padėtį;
• Atlikti technologinius projektuojamos kavinės skaičiavimus;
• Nustatyti reikiamus resursus;
• Apskaičiuoti būsimos kavinės biudžetą;
• Apžvelgti kavinės valdymo schemą.

Laukiami rezultatai – apie šiuos rezultatus sunku dar kol kas spręsti, tai bus išdėstyta šio kursinio darbo išvadose. Ar tai pelninga įmonė ir ar verta steigti tokią įmonę. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-12-17
DalykasEkonomikos kursinis darbas
KategorijaEkonomika
TipasKursiniai darbai
Apimtis30 puslapių 
Literatūros šaltiniai5
Dydis73.98 KB
AutoriusAracely
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2007 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasZ. Damalakienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Verslo ekonomika vaiku kavines islaidu ir sanaudu apskaiciavimas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Kursiniai darbai
  • 30 puslapių 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • Z. Damalakienė
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą