Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Ekonomika>Sąnaudos ir ekonominiai rodikliai: mėsos cechas
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Sąnaudos ir ekonominiai rodikliai: mėsos cechas

  
 
 
12345678910111213141516171819202122232425
Aprašymas

Karštai rūkytų dešrų cecho projektas. Įvadas. Tikslas: apskaičiuoti karštai rūkytų dešrų cecho sąnaudas ir ekonominius rodiklius. Trumpa projektuojamo objekto charakteristika: karštai rūkytų dešrų cechas. Projektuojamo karštai rūkytų dešrų cecho ekonominiai finansiniai rodikliai. Metinės gamybos programos skaičiavimas. Ilgalaikio turto vertės apskaičiavimas. Tiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Išlaidos tiesioginiam darbo užmokesčiui. Netiesioginių išlaidų apskaičiavimas. Išlaidos pagalbinėms žaliavoms/medžiagoms. Išlaidos netiesioginiam darbo užmokesčiui. Išlaidos energijai. Poreikis ir išlaidos technologinių procesų energijai. Poreikis ir išlaidos netechnologinių procesų energijai. Ilgalaikio turto nusidėvėjimo sumos apskaičiavimas. Išlaidos gamybinių įrengimų priežiūrai. Kitos netiesioginės išlaidos. Gamybos sąnaudų suvestinė. Veiklos sąnaudos. Administracinės išlaidos. Bendrosios išlaidos. Pelno/nuostolio ataskaita. Pinigų srautų ataskaita. Finansiniai-ekonominiai rodikliai. Išvados. Darbas iliustruotas lentelėmis.

Ištrauka

Lyginant su kitomis Baltijos šalimis: Latvija ir Estija, Lietuvos mėsos perdirbimo įmonės sparčiau skuba atlikti ES geros gamybos praktikos keliamus reikalavimus. Iš 382 Lietuvoje veikiančių mėsos perdirbimo įmonių 19 jau turi ES sertifikatus, o 13 iš jų – gali produkciją eksportuoti į ES šalis.
Lietuvos mėsos perdirbėjų asociacija (LMPA) šiandien jungia 24 stambius šalyje veikiančius mėsos perdirbėjus: 4 akcines ir 19 uždarų akcinių bendrovių, 3 žemės ūkio bendrovės ir 2 individualia įmones, kurių gamybos apimtys sudaro 56,6 proc. Arba 12,8 tūkst. T nuo bendro mėsos gamybos lygio šalyje per pirmąjį šių metų pusmetį. Deja, šių įmonių potencialus pajėgumas šiandien išnaudojamas tik 48,5 proc.
Karšto rūkymo dešros puikiai tinka įvairiausioms progoms. Vartotojai reikalauja vis daugiau karšto rūkymo dešrų, todėl praplečiame karštai rūkytų dešrų asortimentą.
Tikslas:- apskaičiuoti karštai rūkytų dešrų cecho sąnaudas ir ekonominius rodiklius. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-04-03
DalykasEkonomikos kursinis darbas
KategorijaEkonomika
TipasKursiniai darbai
Apimtis23 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis56.29 KB
AutoriusVladas
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2007 m
Klasė/kursas2
Švietimo institucijaKolpingo kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Sanaudos ir ekonominiai rodikliai mesos cechas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą