Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Ekonomika>Sąnaudų ir ekonominių rodiklių įvertinimas: prancūzų virtuvės restoranas "Dejeuner"
   
   
   
1
naudingas +1 / nenaudingas 0

Sąnaudų ir ekonominių rodiklių įvertinimas: prancūzų virtuvės restoranas "Dejeuner"

  
 
 
12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637
Aprašymas

60 vietų restorano sąnaudų ir ekonominių rodiklių įvertinimas. Įvadas. Įvertinti 60 vietų Prancūzų virtuvės restorano "Dejeuner" sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimą. Trumpa projektuojamo objekto charakteristika. Ekonominių- finansinių rodiklių suvestinė. Ilgalaikio turto vertės apskaičiavimas. Gamybos apimties ir prekių apyvartos apskaičiavimas. Tiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Netiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Išlaidos pagalbinėms medžiagoms. Netiesioginės darbo išlaidos. Išlaidos energijai. Išlaidų elektrai apskaičiavimas. Išlaidų vandeniui apskaičiavimas. Ilgalaikio turto nusidėvėjimo su apskaičiavimas. Išlaidos gamybinių įrengimų priežiūrai. Kitos netiesioginės išlaidos. Išlaidų spec. rūbams apskaičiavimas. Išlaidų skalbimui apskaičiavimas. Gamybos išlaidų suvestinė. Veiklos išlaidų apskaičiavimas. Administracinės išlaidos. Bendrosios išlaidos. Administracinės išlaidos. Bendrosios išlaidos. Indų dūžis. Taros išlaidos. Prekių nuostolių ir trūkumų išlaidos. Įmonės garantinis fondas. Mokesčiai. Pelno/nuostolių ataskaita. Ekonominių finansinių rodiklių apskaičiavimas. Išvados.

Ištrauka

Mano projektuojamas restoranas bus statomas Klaipėdoje, netoli senamiesčio. Tai rami vieta, prie restorano bus galima ateiti ar privažiuoti mašina. Restoranas bus orientuotas į vidutines pajamas turintį lankytoją. Sieksiu, kad būtų patenkinti kiekvieno lankytojo poreikiai. Čia bus galima pasimėgauti prancūzų virtuvės patiekalais, gerai praleisti laiką, atsipalaiduoti. Restorane numatoma 60 sėdimų vietų.
Lankytojus aptarnaus kvalifikuoti padavėjai, gerai išmanantys aptarnavimo reikalavimus. Darbuotojai dėvės vienodą aprangą.
Salės baldai bus derinami prie restorano interjero, vakarais bus gyva muzika. Tokioje malonioje aplinkoje bus galima romantiškai leisti laiką.
Kai projektas bus įgyvendintas, tikiuosi įgyti lankytojų pasitikėjimą ir kuo daugiau jų pritraukti į savo restoraną. Šį tikslą įgyvendinsiu tik užtikrindama maisto ir aptarnavimo kokybę ir įvairovę, taikydama visus GHPT reikalavimus, pasitelkdama reklamą (laikraštį, radiją ir televiziją), įvairius lankstinukus ir bukletus taip pat pastatysiu gražų reklaminį stendą.
Darbo objektas – Prancūzų virtuvės restorano "Dejeuner’’ Klaipėdoje veikla
Tikslas: Įvertinti 60 vietų Prancūzų virtuvės restorano "Dejeuner’’ sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimą.
Uždaviniai:
• Apibūdinti maitinimo įmonės charakteristiką;
• Atlikti ekonominių ir finansinių rodiklių suvestinę
• Apskaičiuoti visas reikalingas išlaidas restorano projektavimui
Darbo metodai: metodinių nurodymų analizavimas, ekonominių skaičiavimų pateikimas, išvadų formulavimas.
Darbo rezultatai: atlikti skaičiavimai parodė, kad restoranas atsipirks per 2 metus ir 2 mėn.
Darbo apimtis: darbą sudaro 37 puslapiai, 24 lentelės, 7 informacinei šaltiniai. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2009-04-22
DalykasEkonomikos kursinis darbas
KategorijaEkonomika
TipasKursiniai darbai
Apimtis34 puslapiai 
Literatūros šaltiniai7
Dydis83.49 KB
Autoriuslaima
Viso autoriaus darbų4 darbai
Metai2009 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/Dėstytojaslekt. Z. Damalakienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Sanaudu ir ekonominiu rodikliu ivertinimas prancuzu virtuves restoranas Dejeuner [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Kursiniai darbai
  • 34 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • lekt. Z. Damalakienė
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą