Šperos.lt > Pramonė ir gamyba > Mėsos gaminių (dešrų) technologija: perdirbimas, laikymas

Mėsos gaminių (dešrų) technologija: perdirbimas, laikymas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Mėsos gaminių (dešrų) klasifikacija. Mėsos gaminių (dešrų) asortimentas. Virtos dešros. Virtos dešrelės ir sardelės. Kepeninės dešros ir paštetai. Kraujinės dešros. Slėgtainiai. Virtos rūkytos dešros ir dešrelės. Rūkytos dešros. Mėsos gaminių (dešrų) technologinės schemos bei jų laikymo. Taisyklės. Virtų dešrų gamybos technologinė schema. Virtų dešrelių ir sardelių technologinė schema. Karštai rūkytų dešrų gamybos technologinė schema. Virtų rūkytų dešrų gamybos technologinė schema. Šaltai rūkytų dešrų gamybos technologinė schema. Kraujinių dešrų gamybos technologinė schema. Slėgtainių gamybos technologinė schema. Kepeninių dešrų ir paštetų gamybos technologinė schema. Vytintos dešros. Dešroms gaminti naudojami įrenginiai. Dešrų gamybos veterinarinė–sanitarinė kontrolė. Perdirbimo įmonės Lietuvoje gaminančios mėsos gaminius (dešras). AB "Krekenavos agrofirma". Dešrų jusliniai kokybės reikalavimai. Dešrų ydos. Lietuvos mėsos gaminių standartas LST 1919:2003. Bendrieji reikalavimai. Pakavimas. Ženklinimas. Priėmimas. Tyrimo metodai. Gamintojo garantija. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Kursiniai darbai
Kategorija:
Apimtis:

28 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 470.19 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą