60 vietų restorano sąnaudų ir ekonominių rodiklių įvertinimas. Įvadas. Įvertinti 60 vietų Prancūzų virtuvės restorano "Dejeuner" sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimą. Trumpa projektuojamo objekto charakteristika. Ekonominių- finansinių rodiklių suvestinė. Ilgalaikio turto vertės apskaičiavimas. Gamybos apimties ir prekių apyvartos apskaičiavimas. Tiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Netiesioginių gamybos išlaidų apskaičiavimas. Išlaidos pagalbinėms medžiagoms. Netiesioginės darbo išlaidos. Išlaidos energijai. Išlaidų elektrai apskaičiavimas. Išlaidų vandeniui apskaičiavimas. Ilgalaikio turto nusidėvėjimo su apskaičiavimas. Išlaidos gamybinių įrengimų priežiūrai. Kitos netiesioginės išlaidos. Išlaidų spec. rūbams apskaičiavimas. Išlaidų skalbimui apskaičiavimas. Gamybos išlaidų suvestinė. Veiklos išlaidų apskaičiavimas. Administracinės išlaidos. Bendrosios išlaidos. Administracinės išlaidos. Bendrosios išlaidos. Indų dūžis. Taros išlaidos. Prekių nuostolių ir trūkumų išlaidos. Įmonės garantinis fondas. Mokesčiai. Pelno/nuostolių ataskaita. Ekonominių finansinių rodiklių apskaičiavimas. Išvados.